Zamieszczone przez MiKruS
[O1] Zmiana podświetlenia wnętrza
Zwiń
X
-
[O1] Zmiana podświetlenia wnętrza
Mam pytanko.Czy ktoś w Poznaniu lub w okolicach podjąłby się zmiany podświetlenia wnętrza z seryjnego zielonego na biało czerwone??Jaka byłaby cena takiej przeróbki??
[ Dodano: Wto 26 Cze, 07 13:14 ]
Czy któryś z kolegów orientuje sie ile żarówek trzeba wymienić w wersji kombi i jaki jest koszt samych żarówek??Jeżeli nie byloby nikogo w Poznaniu lub okolicach to u kogo bym mógł to zrobić??Octavia Kombi 2000r. Laurin&Klement.Moje czarne cudeńko...
-
-
Sigma_74, Dzięki za linki ale szukam kogoś kto by mi to zrobił bo do elektroniki mam 2 lewe rączki :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 26 Cze, 07 13:59 ]
paf, Wielkie dzięki.Muszę jeszcze znaleść kogoś kto mi to założy :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 26 Cze, 07 13:59 ]
paf, To są LED czy SMD??Octavia Kombi 2000r. Laurin&Klement.Moje czarne cudeńko...
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
adas1981, splawik ci wyżej napisał
nie jestem magikiem elektronicznym ale te diody określane przez nas jako SMD to są diody LED ale w wersji SMD
SMD (ang. Surface Mount Device) – element elektroniczny przystosowany do montażu powierzchniowego
dzięki temu oświetlenie jest ładnie rozproszone, nie ma punktowych skupisk i przez to jasnych i ciemnych plan - na SMD wygląda to jak ORI
Komentarz
-
Komentarz